Privatlivspolitik – indsamling og anvendelse af personoplysninger

Behandling af personoplysninger – opfyldelse af kontrakt

I forbindelse med dit køb hos Gokart Jylland Mou har du indtastet en række personoplysninger, herunder særligt

  • Dit navn
  • Din e-mailadresse
  • Telefon nummer

 

Oplysningerne vil blive brugt til at udsende nyhedsbreve samt besvare forespørgsler. Mails vil blive gemt i to år medmindre vi modtager et ønske om at mailen skal slettes. Telefonnummeret bliver brugt til at klargøre en forespørgsel og ved eventuelle ændringer en booking (Eksempelvis hvis det er så dårligt vejr at vi ikke kan afholde eventet)

Behandling af personoplysninger – samtykke

Du kan altid framelde dig vores nyheds brev, vi sletter ikke dine personoplysninger så længe du abonnere på vores nyhedsbrev.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på mail@gokartjylland.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.

Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender tredjeparter til behandling af dine oplysninger (Mailchimp, Google Analytics, Karlog-IT) og (WordPress) Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til

Gokart Jylland Mou
CVR-nr. 32056482
Hedevej 6
9280 Storvorde
Tlf.: 21252849
E-mail: mail@gokartjylland.dk

Du kan desuden kontakte vores databeskyttelsesrådgiver direkte på

Benjamin Karlog Mortensen
Kystvej 180
9280 Storvorde
Tlf.: 40311440
E-mail: benjamin@karlog-it.dk

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 6 måneder efter, at du har modtaget din vare.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over Gokart Jylland Mou behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.